מחיקת חשבון Yoho Mobile שלך
אפשר למחוק את החשבון בעצמך, באתר או באפליקציה. המחיקה היא לצמיתות.
איך מוחקים
- מתחברים באתר, או פותחים את אפליקציית Yoho Mobile ועוברים לחשבון שלך.
- בוחרים "מחיקת חשבון".
- אשר שזה אתה באמצעות קוד שיישלח לטלפון או לאימייל, או באמצעות התחברות עם Apple. החשבון נמחק מיד.
מה נמחק
- השם, האימייל, מספר הטלפון וכתובת החיוב שלך
- שיטות ההתחברות שלך, כולל התחברות עם Apple
מה תאבד
- גישה ל-eSIM, לקודי ה-QR ולהיסטוריית ההזמנות שלך
- יתרת Yoho וקודי ההטבה שלך
- תגמולי הפניה והצעות חד-פעמיות
מה אנחנו שומרים
- רשומות הזמנות ותשלומים, שאינן מקושרות עוד לשמך או לפרטי הקשר שלך, למשך הזמן שדיני המס והחשבונאות דורשים.
לא מצליח להתחבר?
- שלח אימייל אל [email protected] מהכתובת שבחשבון שלך ונמחק אותו עבורך.