Διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο Yoho Mobile

Μπορείτε να διαγράψετε μόνοι σας τον λογαριασμό σας, στον ιστότοπο ή στην εφαρμογή. Η διαγραφή είναι οριστική.

Πώς να τον διαγράψετε

  1. Συνδεθείτε στον ιστότοπο ή ανοίξτε την εφαρμογή Yoho Mobile και πηγαίνετε στον λογαριασμό σας.
  2. Επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού.
  3. Επιβεβαιώστε ότι είστε εσείς με κωδικό στο τηλέφωνο ή το email σας ή με Είσοδο με Apple. Ο λογαριασμός διαγράφεται αμέσως.
Μετάβαση στον λογαριασμό μου

Τι διαγράφεται

  • Το όνομά σας, το email, ο αριθμός τηλεφώνου και η διεύθυνση τιμολόγησης
  • Οι τρόποι σύνδεσής σας, συμπεριλαμβανομένης της Εισόδου με Apple

Τι χάνετε

  • Την πρόσβαση στα eSIM, τους κωδικούς QR και το ιστορικό παραγγελιών σας
  • Το υπόλοιπο Yoho και τους κωδικούς προσφοράς σας
  • Τις επιβραβεύσεις παραπομπής και τις εφάπαξ προσφορές

Τι διατηρούμε

  • Τα αρχεία παραγγελιών και πληρωμών, χωρίς σύνδεση με το όνομα ή τα στοιχεία επικοινωνίας σας, για όσο απαιτούν οι φορολογικοί και λογιστικοί νόμοι.

Δεν μπορείτε να συνδεθείτε;

  • Στείλτε email στο [email protected] από τη διεύθυνση του λογαριασμού σας και θα τον διαγράψουμε εμείς.