Dzēst savu Yoho Mobile kontu

Kontu varat izdzēst pats, tīmekļa vietnē vai lietotnē. Tas ir neatgriezeniski.

Kā izdzēst

  1. Piesakieties tīmekļa vietnē vai atveriet Yoho Mobile lietotni un dodieties uz savu kontu.
  2. Izvēlieties Dzēst kontu.
  3. Apstipriniet, ka tas esat jūs, ar kodu uz tālruni vai e-pastu vai ar Pieteikšanos ar Apple. Konts tiek izdzēsts uzreiz.
Doties uz manu kontu

Kas tiek dzēsts

  • Jūsu vārds, e-pasts, tālruņa numurs un norēķinu adrese
  • Jūsu pieteikšanās veidi, tostarp Pieteikšanās ar Apple

Ko jūs zaudējat

  • Piekļuvi savām eSIM, QR kodiem un pasūtījumu vēsturei
  • Jūsu Yoho atlikumu un atlaides kodus
  • Atlīdzības par ieteikumiem un vienreizējus piedāvājumus

Ko mēs paturam

  • Pasūtījumu un maksājumu ierakstus, kas vairs nav saistīti ar jūsu vārdu vai kontaktinformāciju, tik ilgi, cik prasa nodokļu un grāmatvedības likumi.

Nevarat pieteikties?